Rólam

Nos, én egy 23 éves lány vagyok, Budapesten lakom. Az ELTÉre járok, matek-infó tanári MA szakra, ha minden jól megy, már nem sokáig. (Egy év múlva végzek)

Zalaegerszegen születtem, október 31.-én, tehát skorpió a csillagjegyem. Én hiszek az ilyen dolgokban, ha valakit megismerek, rögtön próbálom megtudni a születésnapját, mert úgy gondolom, sokat meg lehet tudni belőle.

Kb. két éves voltam, amikor Budapestre költöztünk. Sok helyen laktunk, általában Újpesten. Én nagyon szeretek itt lakni, bár az egyetem elég távol van innen, de mindegy. Két általános iskolába is jártam, ötödik osztálytól pedig egy nyolcosztályos gimnáziumban tanultam, amit szintén nagyon szerettem.

Nagyon szeretek beszélni, csak általában nem szoktam, csak azokkal, akikkel jóban vagyok. Szeretem meghallgatni az embereket, mert szeretem, ha sok dolgot megtudhatok másokról. Olvasni is szeretek, zenét hallgatni, énekelni. 11 évig zongoráztam, mostanság inkább gitározom. Énekeltem jó sokáig az iskola kórusában, most két kórusban énekelek, az Ifjú zenebarátok kórusában, és a KVVK kórusban, mindkettőt imádom. Jártam pár évet akrobatikázni, nagyon jó volt, de úgy érzem, az egyetem mellett nem lenne rá időm.

Kedvelem az animéket, mangákat, de mostanában nem sok időm jut erre a barátaim miatt. :D Szeretek varrni, fonni, gyöngyöt fűzni, és hasonló dolgokat... Ja, és főzni is nagyon szeretek!

Nem is tudom, olyan sok minden jut eszembe, de nem akarok nagyon hosszan írni. Ha majd valamit még fontosnak tartok, leírom. Talán még annyit, hogy nagyon tudok rajongani dolgokért, illetve emberekért, egyszerre többért is, általában fiúkért. :D

0.044 mp