Vége van a nyárnak

Vége a nyárnak. Nagyon gyorsan eltelt.... De mindegy, legalább szeptember van, és ősz. Megvolt az évnyitó, meg az értekezletek, és a legtöbb minden sikerült, de egy valamiről elfelejtkeztem, és most folyton az jár a fejemben, de úgyis csak hétfőn tudom megoldani, addig el kell felejteni, de nem megy.

Nagyon fura, hogy ma meg holnap nincs semmi olyan dolgom, hogy valahova mennem kéne vagy sürgősen kellene csinálni valamit. Most egyébként nincs is kedvem írni, nem tudom minek írok... Mármint papírra leírtam a mindenféléket, amik annyira nem nyilvánosak, és most nincs kedvem kiválogatni a nyilvános részt.

Rossz, hogy úgy érzem, hogy az emberek mások mint én, és nem bírnak érteni, és valami olyan indokot kell mondani motivációnak, amit ők is meg tudnak érteni, mert különben azt gondolják bolond vagyok. És lehet, hogy az a legrosszabb, hogy ezt látom, és azt mondom, amitől tudom, hogy nem néznek hülyének, pedig annak néznének, ha nem lennék okos.

És azt gondolom, hogy mindenkinek kell valahova tartozni, és nem szép dolog ebből embereket kihagyni, csak azért, mert furák, és megbántódni mert furák. Na mindegy. :( Megint az van, hogy azt érzem egy helyzetben, hogy végre, így jó, és maradhatna így, aztán persze itt van a csúcspont és csak lefelé van onnan.

Nem is írok többet, csak rossz lesz a kedvem, pedig alapból örülök az ősznek. :)

Vége van a nyárnak hozzászólásai

Szólj hozzá

0.026 mp