Nem beszélhetek, de legalább írhatok

Hát beteg lettem. :( Ma még mentem suliba, és próbáltam úgy órát tartani, hogy nem beszélek, dehát nyilván nem ment. Ráadásul mindenki mindig egy csomó mindent kérdez, és mindig szoktam válaszolni, de most így nem akartam, és zavart, hogy kérdeznek, és azt éreztem, hogy nagyon türelmetlen vagyok, és az úgy nem jó.

Meg egy csomó gyerek azt kérdezte, hogy miért vagyok szomorú. Pedig nem voltam szomorú. Fura. Meg azt is kérdezték, hogy mi történt a hangommal. :D Ez annyira nem érdekes, mert elég észrevehető, hogy valami nem ok.

Gondolkoztam, hogy menjek-e orvoshoz, vagy ne, aztán végülis úgy gondoltam, hogy elmegyek, mert ilyenkor délután van rendelés, és majd biztos kapok gyógyszert, amitől majd jól meggyógyulok, és max otthon maradok 2 napot, aztán majd csütörtökön már mehetek is, és minden jó lesz. Hát annyira nem lett jó.

Várakozás alatt szépen dolgozatot javítottam, jó hamar eltelt az a másfél óra. :D Nagy bajom nincs, nem kaptam antibiotikumot se, csak nem szabad beszélnem. Nyilván úgy elég nehéz tanítani. Azt mondta az orvos, hogyha a bokám sérült, akkor a bokámat pihentessem, ha pedig a hangom, akkor a hangomat kell pihentetni. Szóval egy hét múlva megyek csak újra. Az orvos szerint nem dől össze nélkülem az iskola, ebben én is bízom. :D

Nagyon-nagyon fura lesz itthon lenni csak úgy 4 napot, hogy mások dolgoznak. :( Ez olyan haszontalan dolog. Na mindegy. Majd addig gondolkodom. Ráadásul így nem mehetek próbára se. :( Mondjuk nem maradok le semmi újról, meg vissza tudom majd hallgatni, de a társaság kicsit hiányozni fog.

Most korunk tehetségeit hallgatom. :D Még DOKK-on volt ez a beszélgetés, diákokat kérdeznek arról, hogy mit gondolnak az oktatásról. Érdekes. Kb én is ezt gondolom. :D Mondjuk azt nem értem, hogy miért akar minden diák adóbevallást csinálni... Mármint számolni nem szeretnek, igazából ha simán alkalmazottként dolgoznak, akkor nem is kell vele egyáltalán foglalkozni, szóval akkor most mi van? :D

Nem beszélhetek, de legalább írhatok hozzászólásai

Szólj hozzá

0.033 mp