4. hét

Székesfehérvár nagyon jó volt. Dél körül lementünk, kajáltunk, aztán beállópróba, öregek próba, kis lazítás, aztán koncert, mi voltunk a legutolsók. Most nem volt semmi tétje az éneklésnek, és szerintem nagyon jól ment. A Pater noster megint remegős volt, és az az érdekes, hogy hallgattam a többi kórust, és néztem, hogy de jól szólnak, milyen erősen tudnak énekelni, de aztán rájöttem, hogy mi is. :D Szóval nem kell irigykedni. Hazafelé már az utazás is jó volt, csak fél 11-re értünk haza, mármint én.

Szombaton délelőtt futás volt, az még jó volt, az esőben várni a sorsolás végét az annyira nem tetszett. :D Ráadásul nem nyertem semmit. :'( Azt hittem meg fogok fázni, de ebéd után aludtam kb 2 órát, és szerintem akkor meggyógyultam. Utána muszáj volt javítanom, meg készülni a hétre. Hála istennek mindkét 10.-es osztály dolgozatát kijavítottam, nem hagytam semmit lyukasórára, és milyen jól tettem! Volt egy tippem, hogy megint helyettesítenem, és bár minden tippem így bejönne... Pedig néztem vasárnap este és hétfő reggel is, akkor még nem volt beírva, de az első óra után már igen. A gyerekek persze örülnek, én is örülnék, ha pl ezt már pénteken tudnám, mert akkor úgy tudnék készülni. Mondjuk most épp nem lett volna rá energiám, de mindegy. :D

Pénteken nem volt első órám, bementem reggel, volt 5 órám, aztán 2 szakkör, négykor eljöttem, mentem VISZ megbeszélésre, aztán onnan át a sulisra. És akkor hazaértem tíz körül talán? :D És ez persze az én hülyeségem, mert miért kell ennyi csapattal együtt működnöm? De nincs aki mellé egyértelműen oda tudnék állni teljesen. Vagyis nyilván a suli ilyen, de az nekem nem informatikai szakmai, hanem pedagógiai szakmai, és én az informatikát is szeretném csinálni.

Csütörtökön kilenc órám volt, pontosabban 9. óra után jöttem el, mert akkor még volt 3 lyukas. Most nem lesz. :D De mikor 8. óra végén úgy áll fel egy 11.-es, két óra programozás után, hogy ez most jó volt, és milyen jó, hogy minden feladatot meg tudott csinálni, akkor az úgy nekem is jó. :) Ja, amúgy zuhogott az eső, be kellett mennem boltba, és nem tudtam próba előtt kajálni, mert fél ötkor végzek, és fél hattól próbálunk, de legalább próba után buli volt, vagyis közös kajálás meg beszélgetés, ünnepeltük a szülinaposokat. :)

A mostani hétről meg asszem nem írok. :D Szombaton konferenciára megyek, de vasárnap egész végig itthon leszek. És jövő héten még nem lesz kedden semmi hosszú értekezlet, csak pénteken Öregdiák, de az mindegy.

Tegnap Bálinttal ebédeltem, vagy uzsonnáztam, aztán mentünk próbára. Énekeltünk Szép könyörgést, de nagyon borzalmas volt. Pedig jó darab, csak voltak benne random szólamok, meg néha az alt elmászott valahova. :D Remélem tényleg megtanuljuk rendesen, mert minden benne van, amit gondolok. Meg is hallgatom. :)

Végre lett egy állandó ideiglenes pedagógus igazolványom. Nem tudom ki volt az a zseni, aki rájött, hogy QR kóddal oldja meg ezt, de nagyon köszönöm. :D Most már csak abban bízom, hogy elég lesz telón bemutatni a qr-kódot, és nem kell a papírfecnit cipelnem magammal. Elvileg azt is be tudják olvasni, és akkor nem kell a papír. Mondjuk nem mintha olyan sokszor használtam volna, de mindegy, majd most. :P

Na jó, javítok, meg összeszedem magam erre a maradék két napra. Már csak egyet kell helyettesítenem, a többi a saját órám lesz. Ja, meg jönnek kérdőívet kitölteni a 11.-esek, és fura, hogy már nem tanítom őket. :( Érdekes, hogy majdnem az összes gyerek teljesen elfogadja, hogy én technika helyett informatikát tanítok neki, és egy sem nyafog, hogy miért kell dolgozni. :D

4. hét hozzászólásai

Szólj hozzá

0.034 mp